Kelantan vs Manchester United

Posted: April 27, 2009 in Sukan
Tags: , , , ,

Haha, lame jugak dah tak update blog nih. Arini aku terbace paper tentang kelantan dpaat habuan pegi ke Old Trafford. Seriously, aku rasa pasukan kelatan memang layak dapat habuan tu sebab malam tu diorang main lawa dowh. Banyak giler “through pass” yang mane teknik tu sangat popular dalam kancah liga EPL. Glory-glory man united, glory man united. Haha. Aku plak sokong man united ni bukan sebab ape. Sonok tengok diorang main bola sebab konsisten. Tapi tak bermakna pasukan lain tak bagus. Yang lain tu bagus jugak. Tapi apakan daya, dah ini yang aku suke, sokong je la. Bak kate orang, tak kenal maka tak cinta. Tapi memang tak cinta pun sebab AKU NAK KE OLD TRAFFORD!!! Pastu nak tour satu EUROPE. Besar hajat tu. Tapi tatau la bile leh pegi since masuk medical school kat malaysia ni banyak je halangan. Masa cuti pun diorang nak curi!! Hampehh…De banyak lagi idea aku nak tulis ni..nnt aku sambung dalam ruangan lain.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s